Zijn er nog mooie sponsormogelijkheden zijn naast het geven van geld voor fundamenteel onderzoek tegen de ziekte Parkinson?

Jazeker. U kunt ons ondersteunen bij The Parkinson Games en financieel concreet helpen.
Wij hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Het is een dynamische lijst die steeds wordt bijgehouden.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden ons financieel te steunen, mail dan naar initiator Ruud Overes of bel +31 6 36483242.

SPONSOR-BIJDRAGEN nodig.

E-learning voor sport-coördinatoren.
Vanuit onze doelstelling “Awareness” willen wij graag de mensen, die zich hebben aangemeld als sport-coördinator, een e-learning aanbieden. Daarin worden specifieke zaken behandeld die een sporttrainer /-coördinator moet weten over Parkinson. Zij kunnen daar dan rekening mee houden tijdens de training en het evenement.
Een e-learning kost € 55,= per stuk. In totaal hebben we €1.000,= voor dit project nodig.

Mensen met Parkinson financieel ondersteunen.(Inclusie)
Als je de diagnose Parkinson krijgt, dan is waarschijnlijk een van de eerste dingen waaraan je denkt: Hoe gaat dat financieel als ik zo meteen niet meer kan werken.
Mensen met weinig geld kunnen steun aanvragen om mee te kunnen doen aan The Parkinson Games 2023. Hiermee kunnen ze dan (een deel van) hun ticket betalen.
We proberen 30 pakketten van € 500 bij elkaar te krijgen. In totaal heeft dat een waarde van € 15.000,=. Neem even contact met ons op.

Openingsfakkel.
Een heuse speciale fakkel sponsoren die gebruikt wordt bij onze olympische openingceremonie. Hoe mooi is dit. Voor een bijdrage van € 500,= kan dit.

Vuurwerk voor onze ceremonies.
Mooi siervuurwerk te zien tijdens onze olympische openings- en sluitingsceremonie. Hiervoor begroten wij € 500,=. Misschien iets voor u of uw bedrijf.

Druk- en printwerk.
Voor onze organiserende activiteiten en communicatie hebben wij diverse pakketten druk- en printwerk nodig. Wie draagt hiertoe € 500,= bij?

Goodies-tassen.
Aan de deelnemers van The Games willen wij een speciale Goodies-tas uitreiken. Wel zien wij graag dat dit er een is die biologisch afbreekbaar is. We hebben er circa 1500 stuks nodig, met een waarde van € 3.000,=.

Flipovers.
Als backup-communicatie hebben we circa 20 flipovers nodig. Met name voor het Score Managementsysteem. Benodigd bedrag circa € 1.000,=

Laptops en printers huren.
Voor ons digitaal Score Managementsysteem hebben wij minimaal 20 laptops en 5 printers nodig. Wij willen die graag huren/leasen en hebben daarvoor een bedrag van € 2.500,= nodig.

TPG-Poloshirts.
Alle deelnemers (500x) en onze vrijwilligers (400x) kleden zich meteen mooi poloshirt daarop een logo/naam van The Parkinson Games. Een aanzienlijke sponsorbijdrage hebben we hiervoor nodig. Wij denken aan € 13.500,=. Wie helpt ons hierbij?

Polsbandjes.
Alle deelnemers en vrijwilligers dragen speciale TPG-polsbandjes. Fijn als we hiervoor € 1.000,= beschikbaar hebben.

Hesjes.
Vrijwilligers dienen herkenbaar te zijn door een fluoriderende hesje met opdruk TPG2023 te dragen. Een bijdrage van € 1.000,= is hiervoor nodig.

Transport van materialen.
Veel evenement-materiaal moet logistiek van A naar b gebracht worden. Naast menskracht is daarvoor speciaal transportmateriaal nodig. Bij benadering een bedrag van € 1.000,=.