Het organiseren van The Parkinson Games is echt mensenwerk.

Alle deelnemers zijn heel erg blij met inzet van vrijwilligers. En wij als initiatiefnemers en organisatie natuurlijk ook.
Bij de voorbereiding vooraf maar ook tijdens het evenement hebben we vele, vele handjes nodig.
U bent meer dan van harte welkom in ons groeiende team van Vrijwilligers om The Parkinson Games tot een groot succes te maken.

Hieronder hebben we enkele rolbeschrijvingen van functies opgenomen waaraan we nu dringend behoefte hebben.
Meldt u aan of heeft u vragen over onderstaande functies, neem dan a.u.b. Contact met ons op.

TEAM EVENEMENTEN
Algemeen vrijwilliger
U vindt het fijn om ons te helpen als vrijwilliger. Bijvoorbeeld als parcourswachter, opbouwen en afbreken, registratie etc. etc. U wilt liever geen leiding geven.
Manager Side-events
Side-events  zijn alle neven-activiteiten die naast het sportprogramma plaats vinden. Dit zijn met name de workshops zoals yoga, mindfulness, thai chi, zang en dans.
Het takenpakket bevat o.a.:
• in het er voor zorgen dat er een goed gevuld side-programma komt. U heeft hiervoor contact met de mensen die de workshops geven. Daarnaast draagt u er zorg voor dat de juiste faciliteiten/ruimtes worden toebedeeld aan deze aanbieders;
• dat alle activiteiten tijdig beginnen en eindigen en vooral dat iedereen het naar de zin heeft.
Manager Informatie-markt
Gedurende het evenement zijn er informatiestands waar bedrijven of instellingen zich presenteren.  Deze stands bevinden zich veelal in het Indoor SportCentrum Eindhoven.
Het takenpakket bevat o.a. in:
• het contact leggen met instellingen en bedrijven die belangstelling hebben in een informatiestand gedurende het evenement. Daar zullen zij hun boodschap uitdragen en/of hun producten en services tonen. Deze moeten passen in de boodschap die het evenement wil uitdragen.

• het maken van afspraken met het bedrijf over de opbouw, afbreken en de operatie gedurende het evenement en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid.

TEAM FINANCIEN
Financieel adminstrateur
Het aanmaken van facturen etc. wordt momenteel grotendeels geautomatiseerd. Toch blijft er veel handwerk over. The Parkinson Games werkt met het pakket van EXACT (onze partner).Heeft u ervaring met dit pakket dan bent u van harte welkom.

TEAM ONDERSTEUNING
Manager op- en afbouw
U bent verantwoordelijk voor een groep vrijwilligers die op alle locaties zorgt dat deze worden opgebouwd, afgebroken en weer schoon worden opgeleverd.
Inkoper
Voor het evenement dient voor vele zaken te worden uitgezocht wat het kost om het in te kopen, te huren of te lenen.
Bijvoorbeeld marktkramen, tassen voor de goodies, groot tv-scherm voor in een marktkraam. Maar ook merchandise zoals polo’s, golfballen en Parkinson tulpen. Heeft u inkoopervaring help ons.

TEAM SPORT
Het takenpakket van een Sport coördinator bestaat uit:
1. Voorbereiding: Het format en (soms aangepaste) spelregels zijn al vastgelegd. We beginnen binnenkort met het vinden van voldoende vrijwilligers zijn voor deze sport;
2. Tijdens de Games: Leiding geven aan het team wat zorgt dat alles goed en volgens de regels gaat bij deze ene sport.
We hebben nog enkele vacatures voor:

  1. Sport coördinator Atletiek
  2. Sport coördinator Basketbal
  3. Sport coördinator Darts
  4. Sport coördinator Pétanques / Jeu de Boules
  5. Sport coördinator Powerliften
  6. Sport coördinator Spinning
  7. Sport coördinator Tennis
  8. Scheidsrechters: Wij komen graag in contact met scheidsrechters die het leuk vinden om wedstrijden te fluiten. Klik hier voor de sporten die wij aanbieden.

EN VERDER ZOEKEN WIJ…
Schrijver social media
Wij gebruiken social media zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube. We zoeken mensen die het leuk vinden voor deze kanalen artikelen te schrijven. Ook hebben we diverse afspraken met andere organisaties waarbij wij gebruik mogen maken van hun communicatiekanalen. Het is prima als u bijvoorbeeld alleen verantwoordelijk wilt zijn voor Twitter.